News

Ja het is weeral maandag, en ja het weekend is weeral voorbij…
bijdeze geef ik jullie graag een kleine terug blik hoe het weekend verlopen is 😉

er waren een aantal ploegjes vrij
– U12
– onze Gewestelijke ( maar vulde met liefde onze C-ploeg aan )
– De Recreanten ( zij kregen in ruil een stevige training in de plek hopelijk al een beetje bekomen en niet te houterig het weekend doorstaan )

Zondag:
De C-ploeg bijt te spits af en mag op Putte een wedstrijdje gaan spelen. Putte wist vooral oude koeien uit de gracht te halen want onze tegen standers waren niet meer van de jongste. hun remblokjes waren stuk en hun uithoudingsvermogen was een beetje zoek ) toch knap gespeeld C-kes want zij namen de overwinning mee naar huis.

de Namiddag brachten we met zijn allen door op boechout-vremde ( U14 en kern )
De U14 speelde een schitterende eerste helft zelf met een mooie voorsprong. het ging en beetje mis in de tweede helft, ze hebben zich wat laten opjutten. de terug match is 100% voor deze kleppers en met winst in de zakken. Maar nu laten ze helaas de puntjes achter maar wel knap gespeeld.

De kern…
De A-ploeg gaat van start het was een wedstrijd waar winst in zat en veel potentieel, de magie van onze kleppers was ver te zoeken en verloren een wedstrijd waar we in principe de boven hand hadden. jammer maar we zullen voor onze plek moeten blijven vechten. De wedstrijd is nu 1x gespeeld niets meer aan te doen volgende week nemen we een nieuwe start.

De B-kes volgen nog na de vorige wedstrijd was het sfeertje in de zaal maar bedroefd toch hebben onze B-kes de puntjes kunnen meenemen al geven we toe dat verliezen hier geen optie was.

ik ben al vast volgend weekend weer op post en hoop jullie daar allemaal met blije snoetjes terug te zien.

Sportieve Groetjes
Tamara

http://ift.tt/2D4VMj7

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *