November 20, 2017 at 11:45AM

Maandag morgend,
Lap seg, hèt weekend is weer voorbij. Dus speciaal voor jullie even een kort verloop hoe deze zondag is verlopen ( uitgebreid verslag vinden jullie deze week in het club blad ^^ ).

Onze jeugd zette top prestaties neer, zowel U12 & U14 ginne met de winst naar huis. Dikke proficiat! En veel blije gezichtjes.

Onze C-ploeg stond samen met de Gewestelijke klaar in Belsele tegen de kern ploegen van Vos. Zij speelden mooie korfbal en hebben hun zaal seizoen met glans ingezet. Het was geen gemakelijk moment aangezien iedereen deze zondag overal tegelijk aanwezig moest zijn ( niet gemakkelijk zenne )

Dus na deze kleppers rechtstreeks naar de kern zij speelde op Hoevenen. Onze Akes jullie zijn top nu nog dat laaste beetje extra en de puntjes komen vanzelf… ♡

De B-ploeg sloot het rijtje af, dit waren bijna allemaal de zelfde spelers als onze C-ploeg dus zij hadden al een wedtrijd in de benen en toch hebben zij een heel mooie prestatie neer gezet. Net verloren met 1 puntje iets te veel gaos maar als de B-ploeg deze lijn kan aanhouden ziet het er naar uit dat de zaal best zal mee vallen.

Tot slot de recreanten zij komen vogende week uit hun start blokken. En een dikke dankjewel aan de supporters die hun trouw hartje zijn gevolgd.

Nog 1 klein puntje, wil even de bankzitters een schouderklopje geven jullie zijn ook een pracht deel van de ploeg van ATBS onderschat dit niet.

Sportieve groetjes
Tamara

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *