Bedankt aan familie

Beste Atbs familie,
Langs deze weg wil ik jullie bedanken met jullie talrijke opkomst voorbije zondag Tegen KCBJ! Jullie vocale en mentale steun hebben er ons in de moeilijkere momenten doorgeholpen om deze knalprestatie te leveren!

 

BEDANKT HIERVOOR!! Laatste thuiswedstrijd tegen Ago Aalst gaan we ons uiterste best doen om ook de punten thuis te houden en samen met jullie hulp gaan we dat proberen te bewerkstelligen!! Nu deze zondag moeten we naar Joki en gaan we ook ons best doen, zodat we tegen Aalst het seizoen winnend  kunnen afsluiten.

 

Onze doelstelling is dat we de terugronde zonder nederlaag gaan proberen af te sluiten?! We zijn begonnen met een thuis overwinning tegen Hoevenen, dan gaan winnen op KCOV,Bornem, een punt op Rijko, thuiswinst tegen KCBJ, nog te gaan Joki en Aalst. Met JULLIE STEUN moeten we daar inslagen!

 

BIJ DEZE OOK EEN EXTRA BEDANKING VOOR DE MENSEN ACHTER DE SCHERMEN, MENSEN DIE TOOG DOEN HAMBURGERS BAKKEN, PANNEKOEKEN, OVERAL EEN HELPENDE HAND TOESTEKEN, KANTINE PROPER HOUDEN!!!! ZONDER JULLIE MENSEN KUNNEN WE GEEN CLUB DRAAIENDE HOUDEN! BIJ DEZE WIL IK JULLIE OOK EVEN IN DE BLOEMETJES ZETTEN!!

 

Tevens is er een lekker afsluitende Bistro

 

Groetjes,
Rob

Start a Conversation

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *