Nieuwjaarsdrink geannuleerd

Beste ATBS’ers,


Gezien de huidige situatie rond de snelle verspreiding van het coronavirus, hebben we besloten om onze Nieuwjaarsdrink te annuleren. We hadden onze definitieve beslissing nog even uitgesteld in afwachting van het overlegcomité dat gisteren plaatsvond, maar er werden geen wijzigingen in ons voordeel aangekondigd.


Binnen het bestuur werd al de vraag gesteld of het wel sociaal aanvaardbaar is om nu met een 100-tal personen samen te komen op een beperkte oppervlakte. 

Bovendien is het organiseren van een privé-evenement niet toegelaten voor verenigingen of clubs en kiezen we er ook niet voor om alsnog iets te organiseren via de spreekwoordelijke ‘achterpoortjes’.


We kiezen voor het gezond verstand, hoe jammer we het ook vinden dat we nu niet samen kunnen klinken op het nieuwe jaar.


Voorlopig blijft het dus nog even stil in het clubleven, maar we kijken toch al voorzichtig vooruit.  Zo hopen we op zondag 30 januari onze cafetaria te kunnen openen voor het ‘ATBS Café’ waarbij we samen de wedstrijden van de kern kunnen volgen via de livestream. 

Onze kern speelt dan op Neerlandia en zal het fijn vinden te weten dat de achterban hen steunt, ook al is het dan vanop een afstand!


Meer details volgen later en uiteraard is ook dit weer onder voorbehoud van de verdere evolutie van het virus.

Blijf gezond en graag tot binnenkort!

Start a Conversation

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *