Geduld wordt altijd beloond!

Beste ATBS’ers,
De titel van dit bericht zegt het helemaal!  Jullie geduld wordt beloond, want jullie zullen eindelijk een kijkje kunnen komen nemen in onze vernieuwde cafetaria! We heten jullie dan ook van harte welkom in het weekend van 3-4-5 juli 2020.  Een beetje later dan we eigenlijk gepland hadden, want de coronacrisis gooide roet in het eten.  


Bij de start van de ‘light-lockdown’ werd al snel duidelijk dat de feestelijke opening, gepland op 18 april, niet zou kunnen plaatsvinden.  Maar dat weerhield onze aannemer niet om de werken verder te zetten.  Natuurlijk ook met de nodige vertragingen, maar we kunnen nu zeggen dat de werken werden afgerond.  De laatste details brengen we zelf nog in orde met ons klusteam, zodat we onze cafetaria, in al haar glorie, aan jullie kunnen presenteren.

Tijdens dit evenement moeten we natuurlijk nog rekening houden met de geldende maatregelen.  In onze cafetaria zal dan ook het nodige ontsmettingsmateriaal aanwezig zijn. Belangrijkste maatregel die we moeten volgen is het maximum toegelaten aantal aanwezigen, dat vanaf 1 juli 2020 komt op max. 50 personen (incl. kinderen en bediening).
Om dit te organiseren, kan u een keuze maken uit drie opties om de cafetaria te bezoeken:

  • vrijdag 3 juli 2020 – 20u00
  • zaterdag 4 juli 2020 – 20u00
  • zondag 5 juli 2020 – 14u00

Via volgende link kan u met een invulformulier uw keuze aanduiden.  Denk eraan dat het aantal plaatsen per optie beperkt is en dat het nadien niet meer mogelijk is om uw keuze te wijzigen: https://forms.gle/HpXskQXyKVMmD4np6
Inschrijven kan tot en met dinsdag 30 juni 2020!


Wij hopen jullie allen te mogen ontvangen tijdens ons openingsweekend, zodat we samen (zij het dan in beperkte kring) kunnen klinken op onze prachtige cafetaria!
Feestelijke groeten, Bestuur ATBS

Start a Conversation

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *