Korfbal-loze zondag

Beste ATBS’ers,
Aangezien er vanuit de overheid voorlopig nog geen beperkingen werden opgelegd voor het spelen van wedstrijden, besliste de Raad van Bestuur van de KBKB om de clubs de vrijheid te geven om uitstel te vragen voor de geplande wedstrijden van dit weekend.


ATBS maakte hiervan gebruik en nam, in overleg met de trainers en ploegverantwoordelijken, de beslissing om de wedstrijden van dit weekend niet te laten plaatsvinden.We vinden het op dit moment niet verantwoord om op het veld nog nauw contact te hebben met eerder onbekende tegenspelers.


In de loop van volgende week worden de protocollen voor sport en cultuur herbekeken.  We verwachten dat er dan vanuit de overheid een beslissing valt over het spelen van competitiewedstrijden in ploegverband.  We volgen dit kort op.


Voorlopig kan er nog wel getraind worden binnen onze eigen sportbubbel, maar ook dit wordt regelmatig geëvalueerd met de trainers.  We mogen immers geen kleedkamers gebruiken en daarbij komt nog dat vanaf maandag de cafetaria ook niet meer geopend mag worden.  Bij slecht weer zijn dat geen ideale omstandigheden.  Eventuele wijzigingen aan trainingen worden steeds gecommuniceerd door de trainers.


Voor onze jongste jeugdleden (-12 jaar) verandert er gelukkig niets.  Zij kunnen nog steeds trainen en deelnemen aan wriemeldagen/speelgelegenheid zoals gepland. Ook voor hen wordt natuurlijk rekening gehouden met de weersomstandigheden en het gemis van kleedkamers en cafetaria.


We trachten jullie steeds zo snel mogelijk op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen en aanpassingen, maar soms gaat het erg vlug en wordt het moeilijk om de steeds veranderende maatregelen direct door te geven en op te volgen.


Hopelijk tot gauw!

Bestuur ATBS Korfbal

Start a Conversation

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *