Update covid-19: Annulering activiteiten

Beste ATBS’ers,

Dat het corona-virus nog altijd hardnekkig toeslaat in ons land, wordt met de dag steeds duidelijker.  De maatregelen worden bijna dagelijks aangepast en vandaag zit het overlegcomité alweer rond de tafel.  Een algemene (light) lockdown dreigt te volgen…

Met dit in het achterhoofd, leek het ons niet langer verantwoord om de geplande Halloween-activiteit voor onze kleinste jeugd te laten doorgaan.  Onze U19’ers hadden flink wat werk en tijd gestoken in de voorbereiding van deze activiteit, dus we vinden het zeer jammer dat we deze beslissing nu moeten nemen. 

Via deze weg willen we onze U19 toch van harte bedanken voor hun inzet voor onze jongste korfballertjes!

Bijkomend willen we ook meegeven dat voorlopig alle activiteiten alvast geannuleerd worden tot en met 19 november 2020.  Dat betekent dus dat er geen trainingen/wedstrijden zullen zijn, niet indoor en ook niet outdoor.  Of die termijn nog verlengd wordt, weten we misschien later op de dag al.

We volgen de verdere ontwikkelingen strikt op en trachten jullie steeds zo snel mogelijk te informeren over de (eventuele) gevolgen voor onze club.

Ondertussen hopen we dat iedereen gezond en wel deze tweede golf mag doorkomen en kijken we er alvast naar uit om jullie snel weer terug te zien!

Zorg voor jezelf, zorg voor elkaar!

Warme groeten,

Bestuur ATBS

Start a Conversation

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *